Vilken fullträff! Jag gick ut med barnen för att titta på Göteborgsvarvet och tänkte att vi sätter oss på en servering på Skanstorget som vi brukar göra. Denna gången var jag sugen på att testa Burgersson då jag har hört så mycket bra om restaurangen. Sagt och gjort. Vi kom dit och det var fullsmockat på uteserveringen. Hela (ja, jag menar hela!) personalen engagerade sig för att hitta platser till mig, Albin och Edvin. De hade ingen aning om att jag var där för att skriva en recension om om deras restaurang. Då alla ville sitta kvar och njuta av värmen och den perfekta utsikten och titta på dom som sprang fanns det ett härligt gäng som erbjöd sig att vi gärna vi kunde sitta med. Två av dom som satt vid bordet var en av ägarnas föräldrar 🙂 . Då kunde jag inte vara tyst längre så jag berättade för dom varför vi var där. Ett supertrevligt par som inte alls försökte prata bättre om restaurangen även om de fick veta att jag skulle skriva en recension. Tack för stunden vi fick sitta och umgås med er!

Ok, här kommer min recension. Nummer 1 så hade de en av de trevligaste personalen jag stött på under alla mina restaurangvistelser på länge. Det var service på hög nivå. De hade enormt mycket gäster men tog sig ändå tid att att engagera sig i varje gäst och serveringen gick på turbofart. Ja, jag tror jag kan säga att tjejerna där (och en till tjej från en recension som kommer senare) har den bästa servisen ever! Jag formligen älskade dom. Jag kände mig som hemma; på riktigt! Det var amazing!

Till maten då 🙂 . Det är så fantastiskt att du kan beställa vilken burgare som helst med glutenfritt/veganskt bröd! Det fanns även två fantastiska vegansk burgare och jag beställde en med salladsblad istället för bröd. Deras ”sideorders” var av en annan värld. Barnen åt Västerslungade pommes och sötpotatispommes medan jag tog en sååå god melon, tomat och basilikasallad. Deras vegoburgare är helt fantastiska! Det är burgare på högsta nivå! Detta blir ju såklart ett av mina favoritställen i sommar. Där kommer ni se mig hänga på uteservering igen 🙂 . Albin drack även en äppelmust vilken han sa var den godaste han någonsin druckit.

Här kommer lite bilder från köket; den underbara personalen och maten! Har du vägarna förbi så är det mer än väl värt ett besök. Du kommer känna dig hemma precis som jag!

De har även en restaurang på Friggagatan som serverar lunch alla dagar.

Öppettider
Måndag – köttfri måndag stängt
Tisdag – 16.00-22.00 a la carte
Onsdag – 11.00-14.00 (lunch) 16.30-22.00 a la carte
Torsdag – 16.00-22.00 a la carte
Fredag – 16.30-23.00 a la carte
Lördag – 8.30-12.00 frukost, 12.00 -23.00 a la carte
Söndag – 8.30-12.00 frukost, 12-21.00 a la carte