Ok, detta var ett gatukök barnen ville besöka då de hade sett på menyn att det fanns massor av veganska alternativ. När vi väl kom dit visade det sig att det fanns hur mycket veganska alternativ som helst dock fanns det inte mycket att välja på för den som har celiaki och äter veganskt. De hade tre olika menyer som var både glutenfria och veganska. Barnen åt dem dock inte jag då alla tre rätterna var sojabaserade (vilket jag inte äter). Det roliga för barnen var att en av rätterna var ”chicken nuggets” veganska och glutenfria, något de aldrig ätit tidigare J (och förhoppningsvis inte äter igen då de inte gillade dem). Det fanns även en sojakorv (de inte tyckte var god) och alla sorters Oumph blandat med Anammafärs som barnen smakade på och inte tyckte det var särskilt gott. Det enda positiva för mig var att en tjej som heter Sara som har hand om alla allergier var mycket uppmärksam med tala om att det kan finnas spår av gluten i allt.

 

Summa summarum; det är ett paradis för veganer som äter gluten då alla deras såser också var veganska. Dock inget stort utbud för veganer och celiakier, trist. Här kommer några bilder nedan på maten.