Denna rätt kan inte bli mycket enklare och godare. Njut!

4 portioner

Ingredienser
4 portioner valfri pasta
1 hackad purjolök
2 pressade vitlöksklyftor
2 msk kokosolja
30 g blötlagda, torkade trattkantareller
50 g kokospulver
100 ml vatten
1 tsk svartpeppar
1 tsk gurkmeja
1 tsk torkad persilja
1 tsk örtsalt
½ tsk cayennepeppar

Topping
¼ dl Azienda Agricola TITONE eko
¼ dl kapris
1 dl grillad kronärtskocka
1 dl pinjenötter

Fräs purjolök och vitlök i några minuter i en kermaisk stekpanna i kokosolja. Lägg i trattkantarellerna som du slagit bort vattnet från och kramat ur. Låt fräsa 2 minuter till. Blanda kokospulver med vatten och häll över svampfräset. Krydda och låt koka upp på svag värme. Låt koka i ca 5 minuter. Fördela pastan på 4 tallrikar. Fördela såsen över pastan och toppa med olivolja, kapris, kronärtskocka och pinjenötter. Servera med en god blandsallad.

Råvaror och produkter kommer från BIOVA organic, ITIGO eko, Spicemaster, Råvarubutiken och Yoconut.

 

Dried chanterelles with coconut sauce, capers and artichokes with pine nuts
This right can not be much easier and tastier. Enjoy!
4 servings

Ingredients
4 servings any pasta
1 chopped leeks
2 pressed garlic cloves
2 tbsp coconut oil
30 g soaked, dried chanterelles
50g cocoa powder
100 ml water
1 teaspoon ground black pepper
1 tsp turmeric
1 tsp dried parsley
1 tsp herb salt
½ tsp cayenne pepper

Topping
¼ cup Azienda Agricola Titone echo
½ cup capers
1 cup grilled artichoke
1 cup pine nuts

Fry the leeks and garlic for a few minutes in a ceramic skillet in coconut oil. Add the chanterelle that you took the water off and squeezed the chantarelles finely. Fry 2 for minutes more. Mix cocoa powder with water and pour over the onions and chantarelles. Season and bring to boil over low heat. Let cook for about 5 minutes. Spread the pasta on 4 plates. Spread the sauce over the pasta and top with olive oil, capers, artichoke and pine nuts. Serve with a good mixed salad.

The products are from the companies: BIOVA organic, Itigo eco, Spicemaster, Råvarubutiken and Yoconut.