Ibland faller saker och ting på plats när man minst anar det. Idag har jag ingått ett samarbete med mina absoluta favorit leverantörer av kryddor: Spicemaster ekologiska premiumkryddor och Le Guérandais salt marknadsförs av Gourmeco. Spicemaster premiumkryddor är ekologiskt odlade var de växer bäst och skördade vid rätt tillfälle för att ge maximala aromatiska egenskaper. Spicemaster kryddor innehåller inget tillsatt socker, salt eller andra tillsatser. Alla Spicemasters förpackningar är miljöoptimerade. Le Guérandais är ett handskördat salt från Guérande i franska Bretagne. Ett salt som är ett favoritsalt hos många av världens stjärnkockar; varken blekt eller kemiskt processat och fritt från tillsatser. Som ni har sett har jag även ingått ett samarbete med ITIGO (mina absoluta favoritolivoljor, men även tomater, pesto, bruschetta och tapenade bland annat) som är ett litet familjeföretag som sedan 1997 importerat utvalda delikatesser från små italienska producenter. Alltid utan tillsatser och de jag använder är alltid ekologiska. ITIGO arbetar med världens främsta olivoljeproducenter från Italien och Spanien.

Här kommer en rätt som är gjord på 5 minuter med deras produkter (gnocchin som jag gjort av ljust durramjöl hade jag i frysen 🙂 ).

Koka gnocchin. Blanda med Itigos gröna pesto och en burk soltorkade körsbärstomater (också Itigo). Krydda med grovmalen svartpeppar från Spicemaster och gör en enkel rödkålssallad till. Gör en salladsdressing av Spicemasters dressingmix och häll över. Klart! Ha en fantastisk kväll alla! <3