Detox masterklasser
Vill du förbereda dig för en utrensning och rena din lever så du är redo för våren med mer energi och lyster? Följ då med mig på en interaktiv och intensiv detox klass. Vi kommer träffas på Skype i 15 minuter där vi går igenom vad det är just DU behöver och vilken detoxkur som passar dig bäst.  Du får en manual som visar steg för steg hur du gör en 5-dagars kur. Kursen är webbaserad och efter vårt första Skype-möte har du en vecka på dig att förbereda dig för start (så du hinner handla och bekanta dig med programmet). Mekto håller i kursen och du kommer lära dig allt om fasta, juice, emotionell rensning och andra renande kurer. Du kommer lära dig att förstå hur du på ett hållbart sätt skapar ett sätt att äta på vilket kommer stödja dig på din resa till en vibrerande hälsa, livsstil och livslängd. Detta program har sin fokus på hur du kan stödja din lever och din gallblåsa genom en utrensning.
Programmet kan förbättra din hälsa oavsett hur du äter idag. Äter du processade livsmedel, livsmedel med höga halter av stärkelse, mycket kött och mjölkprodukter och även om du äter en rawfooddiet med mycket nötter och söta råvaror kommer detta program eliminera toxiner samt rensa mag- och tarmkanalen.
Denna rening är en guide för att öka din hälsa och vitalitet. Oavsett om du stormstartar en hälsosam livsstil, väljer att gå ner i vikt, vill övervinna en hälsoutmaning eller är intresserad av att se och känna dig yngre är mEKto made in Swedens program för dig! Och det bästa av allt är att Mekto gör en cleanse tillsammans med er – och det kommer bli fantastiskt roligt!

Vad inkluderas i kursen?

1. En manual med detaljerad reningsinformation du behöver för att komma igång
2. Näringsriktiga recept såsom juicer, elixir, guldmjölk, smoothies, soppor och mycket mer
3. Shoppinglista – allting du behöver för att få en lyckad detox
4. En privat Facebooksida där jag interagerar med er varje dag (som stöd) allt för att hålla dig motiverad
5. Hur du gör din egen ansiktsmask samt andra hudvårdsprodukter och munhygien

Jag har tre olika detoxprogram och vi kommer gå igenom alla så du kan välja vilket som passar just dig bäst. På femte dagen avslutar vi vår detox med en näringsrik, superenkel soppa för att i lugn takt avsluta vår detox.

Kursen är online.

Datum för masterklasserna är:
25 februari 10.00 – 14.00
10 mars 17.00 – 21.00
25 mars 10.00 – 14.00
10 april 17.00 – 21.00
29 april 10.00 – 14.00

Kurskostnad 695 kr – 10% rabatt för de 10 som bokar in sig först!

Kontakta mig gärna för mer information på info@mekto.se eller 0707-160150.

Observera att anmälan är bindande och vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om vi blir färre än 5 deltagare.

Glöm inte att kursen är till för att guida dig för att du ska kunna gå din egen väg – så det ultimata beslutet om hur du fullföljer din detox är ditt eget val. Enjoy and Bliss!