Rawfoodkex
Dessa är bara sååå goda! Testa att byta sötning efter det du gillar bäst! Det går fint att utesluta alla superfoodpulver– jag har i dem bara för att jag kan och för att jag älskar det!
Ingredienser:
2 dl ”kött” från nötter, frön som du har över efter att ha gjort vegansk dryck på (det går fint att mixa 2 dl nötter med 2 msk filtrerat vatten till en grov massa)
3 medjooldadlar
1 msk chiafrön
1 msk vaniljpulver
1 tsk carobpulver
1 tsk kanel
1 tsk lingonpulver
1 tsk mesquitepulver
1 tsk macapulver
en nypa mineralsalt

Mixa alla ingredienser i en blender eller med en stavmixer. Låt massan stå i 10 minuter. Klicka ut så många kex du vill på ett teflexpapper. Forma dom lite med handen och tryck till dom med en gaffel. Ställ in kexen i torkugnen på 41 grader i 20 timmar. Vänd dom efter halva tiden. Bliss <3

Raw food biscuits
These are just soooo good! Try to changing the sweetening after what you prefer! It is fine to exclude all superfoodpowder – I have in them just because I can and because love it!

Ingredients
2 dl ”meat” from nuts, seeds that you have after making vegan beverage (it is fine to mix 2 dl nuts with 2 TBS filtered water to a coarse pulp)
3 medjool dates
1 TBS of chia seeds
1 TBS vanilla powder
1 tsp carob Powder
1 tsp cinnamon
1 tsp lingonberry powder
1 tsp mesquite powder
1 tsp of maca powder
a pinch of mineral salt

Mix all ingredients in a blender or with a hand blender. Leave the mixture to stand for 10 minutes. Click as many biscuits as you like on a teflex paper. Shape them a little with your hand and press them with a fork. Set the biscuits in the dehydrator at 41 degrees for 20 hours. Turn them halfway through. Bliss <3