Nu lite mer recept och matbilder framöver. Kunde inte låta bli att använda @jarniajarntorget ‘s ”Bitz” tallrik som är handglaserad, ”Blombergs” fina dessertglas som dricksglas och ”Jamie Oliver’s” bestickset” som jag fått. Och allt ligger på den finaste marmorskärbrädan. Jag ska använda det till en kurs men kunde inte hålla mig!! Så himla läckert!!???? Allt finns att handla på @jarniajarntorget helt klart bästa butiken och servicen??????.

Vegogryta
6 portioner

3 msk olivolja
4 skivade vitlöksklyftor
1 hackad silverlök
400 g delade coctailtomater
2 stora, hackade zucchini
1 hackad aubergine
2 msk tomatpuré
8 dl vatten
1 hackad, grön paprika,
1 hackad gul paprika
2 dl valfria linser (jag använde gröna)
2 dl röd quinoa
1 msk örtsalt
1 msk gurkmeja
2 tsk starkt currypulver
2 tsk svartpeppar
1 tsk cayennepeppar

Topping
2 grovrivna morötter
1 dl kimchikål
1 dl pumpafrön
1 dl pinjenötter
24 soltorkade tomater

Häll i oljan i en kastrull och stek löken i ett par minuter. Ha i tomater, zucchini, aubergine, tomatpuré och vatten. Låt allt få småputtra i 30 minuter.

Häll i resten av ingredienserna och låt allt småputtra i 15 minuter till.

Fördela grytan i 6 fina tallrikar.

Toppa med morötter, kål, pumpafrön, pinjenötter och avsluta med soltokade tomater. Enjoy!