Här kommer ett recept på ett snabbt och enkelt kvällsmål/mellanmål/lättare middag eller sommarlunch. Detta är en av våra absoluta favoriter. Tunnbrödet hittar ni recept på i min bok ”Bröd och kakor – baka utan gluten”. Jag brukar använda det snabba receptet på tunnbröd till Jordgubbswrapsen.

4 portioner
4 tunnbröd
2 dl mandelsmör alternativt solrossmör (recept i ”Bröd och kakor” eller går bra med köpt ekologisk)
500 g sköljda halverade, färska jordgubbar
500 g mixade, sköljda, färska jordgubbar med 1 msk agavesirap (alternativt 2 dl sockerfri jordgubbssylt/marmelad)
2 dl rostade kokosflagor
Fördela mandelsmöret på tunnbrödens ena halvor. Fördela de mixade jordgubbarna på den andra halvan. Garnera med de halverade jordgubbarna och toppa med rostade kokosflagor. Njut med en smoothie gjord på 200 g färsk spenat, 6 dl färskpressad äpplejuice, 1 citron, 1 lime och en stor bit ingefära. Söta med agavesirap om du vill. Fantastiskt att äta i solen!