Rawgryta

Har du ingen torkugn går det bra med en vanlig (sätt den på ca 50 grader och en 
trasa  mellan så du får en öppning) eller rosta allt på 200 grader i 40 minuter och
koka upp grytan på spisen. 

2 portioner
1 sötpotatis i bitar
1 palsternacka i bitar
1 rotselleri i bitar
2 sweet paprika i bitar
4 tomater
1 msk miso
1 msk tamari
saften från 1 lime
1 tsk svartpeppar
1 tsk örtsalt
1/2 tsk chili
2 hackade vårlökar

Lägg alla hackade grönsaker och rotfrukter på en torkbricka och torka på 42 
grader över natten.

Lägg tomaterna i en blender och passera dem helt tillsammans med miso, tamari, 
limesaft och kryddor.

Rör ihop med de rostade grönsakerna - fördela i två tallrikar och värm grytan 
på 42 grader i 30 minuter. Toppa med vårlök. Enjoy!


Raw Casserole


If you do not have a dehydrator then put the oven on 50 degrerees and put a towel so 
the door does not close. Or if you want you can put roast the vegetables and
roots in the oven at 200 degrees for 40 minutes and heat the stew on the oven.

2 servings
1 sweet potato cut in pieces
1 parsnip cut in chunks
1 celeriac cut in pieces
2 sweet peppers cut in pieces
4 tomatoes
1 TBS miso
1 TBS tamari
juice of one lime
1 teaspoon ground black pepper
1 teaspoon herb salt
1/2 tsp chili powder
2 chopped spring onions

Add all the chopped green vegetables and roots on a drying tray and dry at 42
degrees overnight.

Add the tomatoes in a blender and pass them entirely with miso, tamari, lime 
juice and spices.

Stir in the roasted vegetables - divide into two plates and heat the plates at 42 
degrees for 30 minutes. Garnish with spring onion. Enjoy!