Rå lasagne

4 portioner

1 normalstor lasagneform

Lasagne

500 g valfri, skivad svamp
1 sats Tomatsalsa (sid. 28)
2 msk äppelcidervinäger
en nypa vitpeppar
2 stora zucchini
1 sats Vitlöksdipp (sid. 18)

Topping

Citron- och vitlöksdressing (sid. 20)
1 skivad, urkärnad, röd
Chilifrukt

Blanda svamp, tomatsalsa, äppelcidervinäger och vitpeppar i en stor skål. Täck och ställ in i kyl över natten.

Skär zucchinin på längden i så tunna skivor du kan. Rör ut vitlöksdippen med lite vatten så den inte är för trögflytande.

Blanda citron- och vitlöksdressing med chili.

Varva zucchini, svampblandning och vitlöksdipp. Avsluta med ett lager svampblandning och vitlöksdipp. Ringla den goda dressingen över.