Kurser & annat

Jag anordnar kurser och utbildningar inom rawfood, veganmat, bak- och matlagning med naturliga råvaror som är glutenfria, utan socker, mjölkfria och hälsosamma. Du får med dig mina bästa tips och recept och jag visar hur enkelt det är att laga mat och baka med naturliga råvaror. Jag vill inspirera er till att ha det lika roligt som jag har det i köket! Ni får även en möjlighet att ställa frågor under kursens gång och jag berättar om hur jag tänker om rena råvaror, ekologiskt, krav- och rättvisemärkt. För mig är det viktigt att vi genom vardagens mat och bak får i oss tillräckligt med fibrer för att måltiden ska bli näringsmässigt komplett och att det inte ska vara krångligt och svårt utan lätt och roligt!

Jag håller kurser och utbildningar i ett hus vid en sjö eller så frilansar jag och arbetar för restauranger, caféer, skolor, privata arrangemang, föreningar och enskilda personer.

Nu har jag äntligen startat upp och haft mina första holistiska rawfoodutbildningar! Fantastisk känsla – jag har certifierat 15 personer under de första veckorna!  De fysiska kurserna är underbara då du kan knyta kontakter med likasinnade. Onlinekurserna är fantastiska då du kan befinna dig var som helst och skaffa dig en helt ny karriär, få inspiration att själv ge ut en bok, eller för att lära dig laga mat och baka för din egna hälsas skull. Du har även ett helt år på dig för att gå klart utbildningen.

Du kan välja att gå en dag eller alla 5 dagar. 5 dagar får du diplom för holistisk rawfoodkock, de första 5 dagarna, nästa 5 dagar får du diplom för certifierad holistisk rawfoodkock och hälsoinspiratör. Läs mer om utbildningarna på hemsidan där kan du klicka dig vidare på cert. Raw Chef. 

Datum för onlineutbildningarna:

start 1 oktober för både nivå 1 & 2 (väljer du nivå 1 kan du alltid gå nivå 2  direkt efter du avslutat 1:a veckan.

Datum  för de fysiska utbildningarna:

Nivå 1, 1 – 5 november 2017, Sverige, Borås (Viareds sommarstad)

Nivå 2, 22 – 26 november 2017, Sverige, Borås (Viareds sommarstad)

Nivå 1, 23 – 27 juni 2018, Sverige, Borås, (Viareds sommarstad)

Nivå 2, 5 – 9 augusti 2018, Sverige, Borås (Viareds sommarstad)

Jag kommer även hålla i kortare inspirationskurser: nästa är planerad till den 28 & 29:onde oktober mellan 9-18 (ca). Den 28:onde bakar vi raw- och veganskt och den 29:onde lagar vi raw- och vegansk mat (julinspirerat). Inspirationskurserna är till för att du ska lära dig hur du kan leva hälsosammare och att det ska vara lätt. Det går fint att gå en av dagarna och går du bägge så får du naturligtvis ett reducerat pris. Många väljer att gå bägge kurserna och då kan du sova i huset kursen hålls till en liten peng. Det ingår såklart frukost, lunch, middag och allt annat vi gör. Chagate, annat te, filtrerat vatten och filtrerat bubbelvatten finns tillgängligt hela dagarna.

Alla är lika välkomna oavsett om du vill starta en ny karriär, inte vill äta gluten och mjölkproteinallergi samt alla allergier eller om du  vill börja äta mer medvetet och hälsosmart.

Hör av dig om du har frågor eller funderingar. Du förbinder dig inte till något. Love M

Föreläsningar

Jag håller föreläsningar om celiaki, rawfood, allergier, sockerberoende och kostråd i allmänhet. Hur du kan tänka för att få i dig det du näringsmässigt behöver för att må bra. Jag vill visa ett enkelt sätt att tänka och samtidigt inspirera dig, visa dig att det är roligt och gott att äta bra mat och att mycket handlar om vad vi själva gör det till. Jag blandar även mina föreläsningar med bake a longs för de som är intresserade av det. Föreläsningarna anpassar jag efter era önskemål och behov. Maila ditt intresse så berättar jag mer.

Receptutveckling

Jag arbetar som frilansande receptutvecklare åt olika företag. Jag utvecklar även recept åt restauranger, caféer, bagerier, företag och även för privatpersoner. Det kan röra sig om enstaka recept eller en helt ny meny eller ett koncept för restauranger och caféer. Maila ditt intresse så berättar jag mer.

Kostråd

Som kostrådgivare lägger jag upp individuella kostplaner för privatpersoner eller för en hel grupp men även för grupper som behöver mer generella kostråd. Som KBT handledare inom övervikt, fetma och ätstörningar arbetar och handleder jag mestadels gruppvis. Jag näringsberäknar även recept åt restauranger, bagerier, företag, caféer och privatpersoner. Maila ditt intresse så berättar jag mer.

Hoppas jag får samarbeta med just dig!