Rawfoodkock certifikat – Uppdateringar under hösten 2019!

Pure Food Classes and Courses om Mekto Ganic’:

”Mekto, är grundare av mEKtO made in Sweden och är en fantastisk rawfood kock. Hon är ett perfekt exempel på att visa hur en rawfoodkost kan läka och hur medvetenheten kring din mat är viktig för din hälsa och ditt välbefinnande. Mekto har undervisat i 10 år i växtbaserad mat. Hon är en certifierad holistic rawfoodkock och hon gick den bästa skolan i USA. Mekto är också författare, receptutvecklare, matkreatör, certifierad kostrådgivare med specialisering inom sportnutrition och sockerberoende, certifierad handledare för KBT Stahre´s metod inom ätstörningar och sockerberoende, certifierad yoga lärare, certifierad allergi- och hälsoinformatör och hälsoinspiratör. Mekto har även en masterexamen i informationsvetenskap, biblioteksvetenskap och litteratur.

Vad Mekto kan erbjuda dig är att starta en ny karriär inom holistisk hälsa, bli en rawfoodkock eller att använda utbildningen för vad du behöver; antingen för att förbättra din hälsa eller för att nå andra mål i ditt liv såsom viktminskning, bli av med sockerberoende, själv föreläsa eller bara för att vara medveten om vad du äter och vad maten gör med din kropp.”

mekto-raw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0026

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VIDEO

Nivå 1

I nivå 1 lär du dig både teori och praktik. När du tar ditt certifikat du kommer att ha förberett massor av mat. Det är inte bara näringsriktig mat och den är även raw, glutenfri, sockerfri samt att fokus ligger på ett lågt glykemiskt index. Du kommer att få allt material du behöver av Mekto som du kan använda för en ny karriär eller för din egen skull. Efter din examen är du per automatik medlem i ett holistiskt rawfoodkock nätverk där du kommer att erbjudas vidareutbildningar, inspirationsresor och en mängd andra aktiviteter – alltid med rawfood i fokus. Mekto har också en privat Facebooksida sida för certifierade kockar där du kan ställa frågor direkt till henne och dela erfarenheter och dela med dig av erfarenheter eller be om råd från tidigare studenter.

De webbaserade utbildningarna har vi boka tidigt rabatt ända till den 30 mars!  Du kan alltid höra av dig till oss om du behöver en betalningsplan. Pengar ska inte utgöra ett hinder; om utbildningen är för dig – så ska du ha en möjlighet att gå den. 

Observera att anmälan är bindande och vi förbehåller oss rätten att ställa in kursen om vi blir färre än 5 deltagare på de fysiska kurserna.

Du kommer lära dig använda en kockkniv, göra kultur, hur du sår och gror, om matsmältning, sötning, sockerberoende, näringsinformation, hur superfoods förbättrar din hälsa och så mycket mer.

Vi har lektioner om kryddor, nötter, frön, detox, Glykemiskt index, sötningsmedel, sockersug och beroende samt olika gäster som talar om kost och hälsa.

För mer detaljerad information kontakta Mekto på info@mekto.se.

Vilken mat kommer vi att göra?

Här kommer några exempel på vad vi kommer att laga och göra såsom exempelvis förrätter, juicer, frukost, smoothies, spaghetti, mjölksyra, nöt/frö mjölk, sushi rullar, kultur, yoghurt, ost dips, hamburgare, lasagne, yoghurt och mer.

 002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

NIVÅ 2

Under nivå 2 kommer du fortfarande att lära dig både teori och praktik. Skillnaden är att det kommer att finnas fler klasser och vi kommer att förkovra oss djupare i allt. När du tar ditt certifikat från nivå 2 kommer du att lära dig allt du behöver och som Mekto delar med dig. Mekto har också en Facebooksida för studenter där du kan ställa frågor direkt till henne, dela med dig av erfarenheter och be om råd från tidigare studenter.

Du kommer lära dig och vi kommer att dyka djupare in i sötningsmedel, förtjockningsmedel, glykemiskt index, leverspolning, detox, rawfood demos, superfoods , kryddor,  smakbalansering och så mycket mer!

Vi kommer att ha lektioner om näringstillskott, hudvårdsprodukter, hur man startar eget företag, att resa med din kost och mycket mer!

För mer detaljerad information kontakta Mekto på info@mekto.se.

 

Vilken mat kommer vi att göra?

Bröd, salta kex, drycker, Elixir, kulturer, ost, yoghurt, förrätter, internationella rätter, olika efterrätter inklusive choklad, lasagne, mer frukost, soppor, sallader, pålägg, glass, såser wraps och mer.
Allt som skrivs ovan gäller för alla program, oavsett om det 1 vecka, 2 veckor, den webbaserade utbildningen eller Sverige.

 

003

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här kommer några skillnader:

Veckorna i Borås (om du bara väljer en eller båda av dem spelar ingen roll) ligger i skogen. Vi kommer ha kurser i ett hus med en stor trädgård. Bara en 5 minuters promenad från huset finns en sjö med en fantastisk strand. Skogen är så vacker och det är meditativt bara att gå runt och lyssna på fåglarna eller tystnaden, känna den färska luften och bara vara. Här kan du välja att antingen sova i huset (för en liten peng) eller så det finns hotell 10 minuter från huset och ett par vandrarhem som inte är dyra. Om du väljer att bo i huset kommer du att dela rum. Vi har en hel del gäster som kommer -exempelvis en bland annat en osteopat, en som lär er om hur ni kan starta ert egna företag.

Vi är alla holistiska, lyckliga och helt plantbaserade rawfoodister; både i vad vi äter, vad vi gör och hur vi tänker. Du kommer att få information om alla Mektos källor, vilka råvaror och produkter hon använder, hur hon tänker om sina kosttillskott, kläder, de människor hon arbetar med och du kommer att få all information om var hon köper allt ifrån. Ett diplom kostar ingenting och för att få ett certifikat utfärdat måste ni säga till då det kostar extra (både för del 1 och del 2). Anmälan är bindande och pengarna återbetalas inte men det går fint att skicka någon annan i ditt ställe om du behöver avboka och någonting händer.

007

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hur ser en dag ut?

Vi går upp cirka 07.00, vi dricker vatten med massor superfood (du får exakt vad din kropp behöver). Därefter fortsätter vi med yoga i ca 45 minuter (frivilligt).

Vid 09.00 äter vi frukost (som Mekto förberett för dig samtidigt som hon går igenom ett viktigt tema). När alla är klara börjar vi med den första demon. Därefter tillagar du det Mekto har demat. Vi äter lunch ca 12.30 sedan alla får fri tid fram till 14.00 då vi alltid börjar med te och en lektion. Efter lektionen vi har en demo igen och du får tillaga det som Mekto demat. Ca 18.00 är det dags för middag. Efter middagen är det fri tid på kvällen eller så kan du välja att gå med oss på promenader, dyka djupare i vad vi lärt oss och bara sitta och prata med Mekto.
Chaga, te och filtrerat vatten är tillgängligt (utan kostnad) under hela dagarna.
Vi kommer också att ha överraskningar för dig med utvalda gäster.

 

Mekto Ganic´

Mekto, är grundare av mEKtO made in Sweden och är en fantastisk rawfoodkock. Hon är ett fantastiskt exempel på hur en rawfoodkost kan läka och hur medvetenheten kring din mat är viktigt för din hälsa och ditt välbefinnande. Mekto har undervisat i 10 år i växtbaserade livsmedel. Hon är en certifierad holistic rawfoodkock och hon fick sitt certifikat i den bästa skolan i USA. Mekto är också författare, receptutvecklare, matkreatör, certifierad kostrådgivare med specialisering inom sport nutrition och sockerberoende, certifierad handledare för KBT Stahre´s metod med inriktning på ätstörningar och sockerberoende,  certifierad yogalärare, certifierad allergi- och hälsoinformatör och hälsoinspiratör. Mekto har även en masterexamen i informations-, biblioteks- och litteraturvetenskap.

Vad Mekto kan erbjuda dig är att starta en ny karriär inom holistisk hälsa eller att använda din utbildning för vad du vill och behöver; antingen för att förbättra din hälsa eller för att nå andra mål i ditt liv såsom viktminskning, sockerberoende, föreläsa om rawfood och hälsa, arbeta som rawfoodkock, skriva böcker eller bara för öka din medvetenhet om vad du äter och vad maten gör med din kropp.

img_5967

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pure Food Classes & Courses

Pure Food grundades 2012 med syfte att upplysa och inspirera till kunskap, uppskattning och medvetenhet kring ren mat. Företaget började med olika typer av provningar och föreläsningar vilket senare har utvecklats till att erbjuda kurser och utbildningar med certifierade och välkända holistiska matkockar och specialister på ren mat.

Under våren 2017 startar Pure Food ett första samarbete med den Certifierade Holistiska Rawfoodkocken och berömda kokboksförfattaren Mekto Ganic´. Genom våra Pure Food utbildningar och kurser kan vi erbjuda rawfood certifieringsklasser och hälsosamma retreats tillsammans med Mekto Ganic´.

Om Ann-Sofie Malmgren:

Med en bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen studerade hon företagsekonomi vid Lunds universitet. De senaste 10 åren har Ann-Sofie arbetat med marknadsföring inom olika livsmedelsföretag med rena råvaror. Ann-Sofie har erfarenhet från både produktion, processer och certifiering samt marknadsföring, försäljning och varumärkesbyggnad. Pure Food Classes & Courses har ett brett nätverk av olika specialister och yrkesverksamma engagerade i den rena livsmedelsbranschen.

as-ny-2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vänligen kontakta Mekto för mer info och betalning på info@mekto.se eller info@purefoodcc.se  för betalningen.