Vad är livsglädje för dig? För mig är det att sprida livsglädje vidare och hylla livet!

I år har jag äran att tillsammans med andra kunna hylla människan som står i centrum! Detta är en festival för ALLA ÅLDRAR där mångfald, samhörighet, kreativitet, hållbarhet, hälsa och välbefinnande för både människan och miljön står i centrum. Livsglädje lyfter fram vilt skilda inspiratörer, underhållare och aktörer som tillsammans skänker unika upplevelser och som gemensamt bidrar till festivalens ursprungssyfte: livsglädje och välbefinnande för alla.

Detta gör vi genom att samla konstnärer och inspiratörer inom Yoga, musik (live och DJ´s), meditation, dans, komik, mat, gongbad, olika former av fysisk aktivitet för vuxna, ungdomar, barn, föreläsningar, trolleri, cirkuskonster, konst, hantverk med mera.

Detta hålls på Gröna Lund i Lerdala (ett mycket naturskönt område) för att alla ska få möjlighet att sprida festivalens syfte på unika sätt.

Jag kommer att arbeta på festivalen tillsammans med mina två änglar; Albin och Edvin 😊.

På fredagen håller jag i en föreläsning där jag kommer prata om hur du kan tänka med din kost för att du ska må bra på ett enkelt sätt. Jag kommer även att bjuda på superenkla tips med lättfångade ingredienser som går toksnabbt att tillaga!

På söndagen håller jag en kort Global Yoga Good morning där du väcker din kropp, centrerar den och skapar en balans på ett enkelt och skönt sätt och förhoppningsvis är det så enkelt att du ska kunna ta med dig detta hem och använda som en morgonrutin.

Jag har även ett Feel good Global Yoga pass som är en vinyasa flow klass med intentionen att ta fram GLADA DIG och mycket spelrum för egen kreativitet.

Så mina vänner; VÄLKOMNA! Festivalen är mellan den 25 – 28 juli. Kika in på helhetnu.se för närmare vägbeskrivning och priser.

Hoppas att just DU kommer! Och kom ihåg…du kan inte påverka ditt värde som människa. Du kan inte ta bort det. Det är helt omöjligt. Just breathe and belove. Mekto