Ett riktigt paradis! På alla sätt! Befinner ni er i Göteborg bara måste ni besöka restaurangen! Det finns något för alla, veganer, vegetarianer, celiakier, you name it!

Jag hittade denna pärla för tre år sedan och det har varit mitt favorithak sedan dess.

På menyn kan du hitta både vegetariskt, veganskt och de klassiska rätterna. Det är dock inte det som sticker ut med restaurangen – det är nämligen smaken! Här pratar vi om riktig umamismak! Smaskens <3

Misosoppan är fantastisk.; den skulle jag vilja äta varje dag; inte bara jag utan min familj och mina vänner. Willam (ägaren) beställer grönsaksbuljong från Stockholm som han lagar den på; han tror på att servera den bästa då han säger att ”om kunderna är nöjda så kommer de tillbaka” och det märks tydligt att han brinner för det.

Jag åt en vegansk rulle och de i mitt sällskap åt sushi, sashimi, Bibamp; ja vi smakade oss igenom alla rätter 🙂 Det var första besöket på denna restaurangen för de andra och alla tyckte samma sak! ”Bästa sushistället i stan”. Jippi!

William beställer även sin fisk från Stockholm då den har bäst kvalité även om han ”kan komma undan” med billigare fisk från Göteborg (men han vill inte tumma på kvalitéten) och priserna är inte faktiskt inte högre än på någon annan restaurang.

Personalen är fantastiskt och har ett hemtrevligt bemötande, alltid med ett leende på läpparna (även om det är rena rusningstrafiken runt lunch).

Detta är ett ställe ni inte vill missa! Stor som liten oavsett ålder

Det ligger precis vid Rosenlund vid den vackra omgivningen med Feskekyrkan och vattnet.

@corneliaschmidtphotography