Detta är en brittisk pub – så är du sugen på något därifrån är du rätt ute :).

Det är ett ställe/en pub/ett andra hem/ där det oftast kommer stammisar som har varit här sedan 2011. Jag fick turen att prata med Daniel som är köksmästare där som berättade att de säljer vällagad mat, klassiker (jag får instämma). De har billiga priser och ändå bra råvaror. Det som utmärker restaurangen är ändå det familjära, deras stammisar som oftast äter där 5 dagar i veckan.

Deras luncher steks allt efter beställning; det är inget som står på värme. Varför de lyckas göra detta är för att de inte har så många sittplatser och två kockar som arbetar varje dag (sliter som sjutton 🙂 .

Här visar jag upp ett litet urval ur deras breda sortiment. De har som sagt mat för att möta allas behov. Enjoy!

Öppettider
Måndag-Torsdag 11.00-23.00 (köket stängs), 24.00 puben
Fredag-Lördag 11.00-24.00 (köket stängs), 01.00 puben
Söndag 11.00-22.00 (köket stängs), 23.00 puben
Måndag-Fredag 11.00-15.00 lunch varje dag