Denna lilla pärla hamnade jag av en slump på en kväll när jag var ute och promenerade. Vilken fullträff! Precis som sist var jag där häromdagen och det var samma personal och samma hemtrevliga känsla jag upplevde. Servitrisen Felicia var en av de underbaraste jag har träffat och kocken är inte av denna värld! Hon snor ihop 20 rätter på några minuter utan att göra avkall på smaken! Hon är helt fantastisk, du måste nästan besöka stället då det är svårt att förklara om du inte ser det själv.

Som ägaren Claes säger är hans mål att det ska vara relativt anspråkslöst så att vem som helst kan äta där. Priserna är låga dock är maten helt fantastisk! Claes vill att det ska kännas hemtrevligt både för besökare och personal och han har verkligen lyckats!

Ja! De har glutenfri pasta här som är sååå god! De har koll på både glutenfritt, vegansk samt vegetariskt! Felicia och kocken serverade de mest utsökta rätterna! Vi formligen frossade i mat (brukar inte göra det). Det smakade verkligen som en bit av Italien. Tanken även här är att de ska kunna erbjuda alla mat oavsett allergi/intolerans eller om du som jag äter veganskt.

Här ser ni bara en bråkdel av alla deras fantastiska rätter! Enjoy!

Öppettider
Måndag-Tisdag 16-sent
Onsdag-Fredag 11.00-sent
Lördag-söndag 12.00-sent