Ett av mina favoritländer är Grekland. Det finns nog inget jag inte gillar med landet. Maten, människorna, kulturen, vädret, havet – you name it!

Varje gång jag får en släng av längtan till Grekland går jag till Mykonos. Där känner jag mig som om jag skulle befinna mig på en restaurang i Grekland. Jag älskar atmosfären, den trevliga personalen och lukten. Jag bara blundar och föreställer att jag är tillbaka i Grekland.

Detta är även det ägaren har försökt (och lyckats med) skapa en atmosfär där det känns som om du är i Grekland (även om du egentligen befinner dig på Linnégatan:).

Denna restaurang skiljer sig inte från de andra jag brukar gå till. Här finns något för alla! Vad sägs om det? Veganskt, glutenfritt, vegetariskt etcetera.

Nedan (och på bilden ovan 🙂 ) ser du en bråkdel av godsakerna de erbjuder.

Öppettider
Måndag-Torsdag 11.00-22.00
Fredag 11.00-23.00
Lördag 13.00-23.00
Söndag 13.00-21.00