Denna kräm (som jag kallar det för) är så fantastisk ihop med brödet och mozzarellan. Den går också att göra i turbofart (vilket inte är helt fel ).

2 portioner

2 msk rumstempererad kokosolja
1 kg pumpa (valfri, jag använde grön)
2 cm zestad eller riven ingefära
saften av 1 citron
½ dl Björksocker
6 skivor Schärs Classic (kanterna bortskurna som du kan göra ströbröd av)
1 påse mozzarella
en svart penna – ätbar färg

Sätt ugnen på 200 grader. Skär pumpan i två halvor och ta bort kärnorna. Smörj halvorna och ställ in i ugnen i 40 minuter. Låt svalna helt.

Ta bort pumpaköttet från skalet och blenda (mixa) med ingefära, citron och björksocker. Mixa tills du har en helt len och slät kräm.

Lägg två skivor ihop på en bakplåt (med bakplåtspapper) och bre på krämen. Fortsätt med de sista fyra skivorna. Skär ut två spöken med mozzarellan och lägg på.

Ställ in plåten i ugnen i ca 5 – 10 minuter. Så tårtan blir lite varm och spökena smält lite. Rita ögon med pennan på spökena och servera direkt. Enjoy!