Rawfoodcertifikat vecka 2

Denna veckan var intensivare men ändå lugnare då deltagarna hade hunnit landa i ett par veckor emellan i det vi gick igenom första veckan. Den andra veckan lärde sig eleverna mer om vad vi hade gått igenom första veckan och dök djupare ner i allt. Eleverna fick lära sig mer om, uttorkning, kosttillskott, de viktigaste råvarorna att starta med om du funderar på att byta kost. De fick lära sig hur de kan starta upp sitt egna företag (om det är det de vill) eller om deras dröm är att starta upp en restaurang eller skriva en bok. Några gick utbildningen för deras egna hälsa med andra ord var de inte ute efter ett certifikat utan lära sig mer om hälsosam, enkel, näringsrik mat i vardagen.

Det viktigaste de fick lära sig är hur de får maten att smaka perfekt, inte bra eller jättegod utan ”perfekt”. Vi hade en smak

Easy peasy – maten var så god att deltagarna sa att detta skulle även deras respektive, barn, familj och andra vänner äta utan några som helst problem. Mission completed, enjoy! Love M

Några kort från Rawfoodutbildningen, vecka 2