Sundsgymnasiet i Vellinge did it again!
Nu har de haft en dag i skolan som de kallar för ”Framtidsmat, en dag i mars där Mats, Marlene med resterande personal har att lagt fokus på rawfood. Marlene (som är kocken och lite bossen över dagen ) improviserade, modifierade och lagade rödbetsbiffar, zucchinilasagne och min vildrissallad (tack Marlene, som vi by the way ska göra på rawfoodutbildningen ). Hon gjorde även en grönkålssallad, vitkålssallad samt en rawfoodkaka och en chokladpudding, för ca 800 elever, personal och de som arbetar på kommunhuset, puh!

”Alla elever var inte överförtjusta medan andra var glada och tyckte att det smakade bättre än ”Raw food house”. Det bästa berömmet!” säger Marlene. Det bästa berömmet säger jag också! Massor av kärlek till dig Marlene som har sått ett stort frö denna dag! ❤