Eilas Naturkosmetik

Då jag radikalt förändrade mina kosttillskottvanor beslutade jag mig för att även pröva nya hudvårdsprodukter. För ca ett år sedan prövade jag deras morotsolja och blev mycket förtjust i den men sedan föll det i glömska. Nu beslutade jag mig för att pröva på nytt och ja, nu har jag bytt helt till deras hudvårdsprodukter – allt annat har jag gett bort. Jag formligen älskar produkterna! Vitaminkuren (en olja jag använder på ansiktet på kvällarna) får min hud att se barnsligt ung ut J Mina absoluta favoriter är hela rosenserien – jag formligen älskar lukten! Ansiktsrengöringen, rosenoljan och ansiktsvattnet som jag har stående framför min dator och använder när jag känner att jag börjar bli trött. Piggar upp mig på 0 sekunder! Och lermasken är så himla lyxig! Den finns även i andra varianter. Vi var bortresta i Malaysia och Singapore i fem veckor och stiftade bekantskap med massor av myggor. Märkligt nog var de helt ointresserade av mig men barnen verkade vara ett riktigt lockbete. Det som räddade dom var Aloegelen som de smörjde in sig med varje morgon och Aloelotionen på kvällarna. Jag är inte särskilt förtjust i kemiska preparat och undviker det gärna. Men dessa dämpade klådan och svullnaden så jag rekommenderar dom varmt för utlandsresor där det finns mygg. Gå in på Eilas hemsida och kika på deras produkter du kanske hittar dina favoriter som jag. Enjoy!