För första gången erbjuds en utbildning som certifierad holistisk rawfoodkock och hälsoinspiratör! Vad Mekto kan erbjuda dig är att starta en ny karriär inom holistisk hälsa, bli en rawfoodkock eller att använda utbildningen för vad du behöver; antingen för att förbättra din hälsa eller för att nå andra mål i ditt liv såsom viktminskning, bli av med sockerberoende, själv föreläsa eller bara för att vara medveten om vad du äter och vad maten gör med din kropp.

Vem är kursen till för?
– Familjer som vill förbättra sitt näringsupptag och hälsa
– Människor som arbetar med hälsa från alla områden
– Näringsterapeuter
– Kiropraktorer
– Massörer
– Homeopater
– Butiksägare med personal
– Personliga tränare
– Yogalärare och tränare
– Hälso- och allergiinformatörer
– Kockar och många fler!

Du kommer lära dig laga näringsriktig mat och den är även raw, glutenfri, sockerfri samt att fokus ligger på lågt glykemiskt index. Du kommer få allt material du behöver. Efter din examen är du per automatik medlem i ett holistisk rawfoodkockteam där du kommer att erbjudas vidareutbildningar, inspirationsresor och en mängd andra aktiviteter – alltid med rawfood i fokus. Mekto har tre olika utbildningar en webbaserad, en i Grekland samt en i Borås. Du kan välja att gå hela utbildningen (2 veckor) och få ett certifikat eller bara en vecka om du vill lära dig mer om rawfood.
Vänta inte – vi har 15% rabatt om du bokar innan 28 februari 2017 på kurserna i Sverige och i Grekland. På de webbaserade utbildningarna har vi boka tidigt rabatt ända till den 30 mars! Det är enda tillfället vi kommer ha så stora rabatter så skynda dig och boka idag!
Gå in på www.mekto.se under fliken ”cert. Raw” och läs mer! Enjoy!

 

 

For the first time you are offered an education as a certified holistic raw food chef and health motivator! What Mekto can offer you is to start a new career in holistic health, become a raw food chef or to use the program for whatever you need; either to improve your health or to achieve other goals in your life such as weight loss, get rid of sugar addiction, self lecture or just to be aware of what you eat and what food does to your body.

So who is this for?
– Families who want to improve their nutrition and health
– Health professionals from all fields of health and wellness
– Nutritionists
– Chiropractors
– Massage Therapists
– Supplement Store Owners & Staff
– Personal Trainers
– Medical Doctors
– Speakers & Motivational Teachers
– Chefs and so many more!

You will learn to prepare nutritious food, raw, gluten-free, sugar-free with focus on low glycemic. You will get all the materials you need. After your degree, you are automatically a member of a holistic raw food chef team where you will be offered further training, inspiration trips and a variety of other activities – always with raw food in focus.
Mekto has three different courses; one online, one in Greece and one in Borås. You can choose to take the entire course (2 weeks) and get a certificate or only one week if you want to learn more about rawfood.
Do not wait – we have a 15% discount if you book before 28 February 2017 for the prices in Sweden and Greece. For the online training, we have early booking discount until March 30! This is the only opportunity we will have this big discounts so hurry up and book today!
Visit www.mekto.se, look at ”cetr. Raw ”and read more! Enjoy!