Kurs i Mullsjö och demo på Happy Vegan i Göteborg
Denna helg har varit helt uppbokad med demos och kurs. Det har varit en fantastisk, intensiv helg med underbara konsumenter på Happy Vegan (nyöppnad butik) och fantastiska människor på kursen i Mullsjö. På Happy Vegan bjöd vi på röror från min Baka Vego-bok och ”Veckans Mekto” (mer info om någon dag), samt färska baguetter som jag tagit fram receptet på och som kommer finnas till försäljning snart! På kursen lagade vi rawfood smårätter, några sallader och veganskt bröd, veganska scones med marmelad, olika röror och pesto. Här kommer lite bilder. Enjoy 🙂

Course in Mullsjö and demo at Happy Vegan in Gothenburg
This weekend has been completely booked up with demos and a long course. It has been a fantastic, intense weekend with wonderful consumers at Happy Vegan (a store) and amazing people on the course in Mullsjö. Happy Vegan offered dips from my Baking vegan book and ”Weekly Mekto” (more info in some days), and fresh baguettes that I developed the recipe for and that will be in the store soon! On the course today we made rawfood snacks, some salads and vegan bread, vegan scones with jam, various dips and pesto. Here are IMG_6149sIMG_6154ome pictures. Enjoy 🙂


IMG_6157IMG_6153IMG_6151IMG_6150

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_6160

IMG_6158

IMG_6163