Hej alla fina! Jag älskar soppor och snabbt måste det gå nu när jag är fullt upptagen med att skriva??. Hacka en bunt färsklök, 200 g finhackade cocktailtomater, en bit ingefära och 4 vitlöksklyftor. Fräs i lite olivolja tillsammans med 1 msk gurkmeja, 1 msk örtsalt, 1 msk rosmarin, 1 tsk koriander, 1 tsk svartpeppar, 1 tsk stark paprikakrydda, 1 tsk, 1 tsk ramslök och häll i 6 dl mandelmjölk. Låt puttra 10 minuter. Häll i 400 g gröna ärtor, koka upp 1 minut och servera??❣❣. Nu ska jag laga sparrissoppa??. 

 

Fast soup 

Hello all you beautifuls! I love soups and I love making them quickly especially now that I’m occupated with writing. Chop a bunch of fresh onion, a piece of ginger, finely chopped 200 g cherry tomatoes and 4 garlic cloves. Fry in a little olive oil with 1 TBS tumeric, 1 TBS rosemary, 1 tsp coriander, 1 tsp black pepper, 1 tsp hot pepper seasoning, 1 tsp oregano, 1 tsp chives and pour in 6 dl almond milk. Allow to simmer for 10 minutes. Put in 400 g green peas, cook up for a minute and serve??❣❣Now I’m making asparagus soup??.