Idag var jag på mässan ”Det goda livet” i Malmö. Jag träffade fantastiska människor bland annat flera som redan hade köpt min bok och bara ville ge mig återkoppling. Jag fick så mycket beröm så jag sträckte på mig ordentligt:)

En stor överraskning var att två av mina ”kollegor” var framme från BTJ (Svensk bibliotekstjänst) utan att veta vem jag var. Det var superkul att få träffa dem som arbetar fram katalogen som vi bibliotekarier sedan lusläser. Särskilt som mina böcker har fått så fina recensioner av dem:)

Jag har även fått prover från en underbar kvinna på tre mjöl som ännu inte börjat säljas i Sverige som jag ska provbaka med nästa vecka. Ser mycket fram emot det och skriver självklart om mina försök på bloggen. Jag berättar även mer om dem då.

Jag bokade biljetter och åkte upp i sista stund – det var inte planerat – men vilken tur att jag åkte då det alltid händer så spännande saker och jag få äran att träffa helt fantastsiska människor på alla mässor. Så tack Celiakiföreningen i Malmö för en fin mässa!