Jag har varit upptagen det senaste med mycket omstruktureringar och läsprojekt på mitt arbete, samtidigt som barnen ”kanske” byter skola och mitt bokprojekt är högst aktuellt! Jag beklagar att jag har varit inaktiv men jag har också engagerat mig i viktigare saker såsom det som händer kring oss här och nu. Det är tragiskt och jag har försökt att göra nytta på det sätt jag kan. Förhoppningsvis har även ni varit upptagna av att hjälpa till så gott ni kan på ert sätt då jag har svårt att tro att någon av oss känner oss oberörd av dessa fruktansvärda händelser som sker mitt framför oss!

Här kommer i varje fall ett recept. Jag beslutade mig för att inte ha med det i kommande bok så då delar jag med mig av det nu. Godiset är helt fantastiskt gott så pröva det gärna! Det smälter i munnen och det är svårt att bara ta en!

Chocolate dreams
35 st
120 g mörk choklad
30 g kokosfett
4 msk tjock kokosgrädde
2 blötlagda aprikoser
saften av 1 lime
1 tsk vaniljpulver

Smält choklad, kokosfett och kokosgrädde i ett vattenbad. Mixa därefter alla ingredienser och häll upp i små ischokladformar. Dekorera gärna med ätbara blommor, grönt, nötter och kokos.

Enjoy!