Här kommer ett supergott och antioxidantrikt recept i sommarvärmen. Njut!

4 portioner

100 g marinerad tofu i bitar (jag låter den ligga ett par timmar i lite örtsalt och tamari)
50 g hackade cashewnötter
200 g färsk spenat
100 g syrad rödkål
300 g kelpnudlar
ca 300 g valfria grönsaker (jag använde riven morot och hackade coctailtomater)
en nypa stark chilipeppar
en nypa örtsalt
en nypa riven ingefära
en nypa gurkmeja
en nypa svartpeppar
en skvätt citron
en skvätt äppelcidervinäger
en stor klick tahini

Blanda tofu och cashewnötter och lägg dem på en bädd av färsk spenat. Lägg upp rödkålen bredvid. Tillred kelpnudlarna enligt anvisningarna på påsen. Blanda nudlarna med morot, coctailtomater, kryddor, citron och äppelcidervinäger. Lägg upp nudelblandningen på ett fat. Servera med tahini.