I torsdags hade jag signering på Akademibokhandeln stora på Västra Frölunda i Göteborg.

Det gick så bra att vi beslutade att jag skulle vara med även på lördag då de hade något stort hälsoarrangemang på torget. Jag sålde slut på alla böcker! Jippi! Det har varit flertalet kändisar och signerat samt en nobelpristagare men jag sålde mer böcker än alla dem tillsammans! Det säger en hel del om mina böcker 🙂 . Lite mallig är jag får jag säga och får jag lova att vara. Personalen är helt fantastisk, varm och mottagande – bokaffären är väl värd en omväg även om ni bor längre bort. Här är lite bilder från torsdagens och lördagens signering.

IMG_1233

Jag var även tvungen att lägga in en bild på Mathias som köpte den allra sista boken idag och var så lycklig över det! ”Mumsigt” sa Mathias och tog med sig en del hem att smaska på. Superroliga dagar!

IMG_1243